Saknar dig min bästis <3

Hejj igen !

Asså det e skit jobbigt ! Jag kom hem ifrån Öland igår och nu så saknar jag dig Emelie skit mkt ! <3
Hur ska det gå !? Vi måste träffas när du kommer hem ifrån Sandis ! <33
Saknar dig älskling, puss på dig ! <33

Här kommer en bild - love you <3



Gammal men underbar <33
Det här kan man kalla "Världens bästa bästis" ! <33


Jag älskar henne <33

Asså jag har upptäckt en skit rolig sak !
Jag älskar Kelly Clarksons  gamla CD Breakaway , skit bra !

Idag har jag varit med Alice och vi hade det mkt kul.
Asså vi var med varandra på lektionerna och på rasten.
Efter skolan gick jag till Apotek med Hedda och Ellinor.
Hedda skulle träffa sina kusiner så jag och Ellinor gick vidare
runt i området.Vi träffa fille,frasse,morre,nisse och jonas vid
tunnelbanan.Dom bjöd oss på chips,dom e så gulliga ibland.
Sen var vi med dom och bara var , det var faktiskt kul.Jag och Ellinor gick för
att kolla en grej och då såg vi Alex , bara lite pinsamt.Och sen så stog vi där och kolla
vad han vad han gjorde.Sen kolla jag ut på gatan och då kör han iväg , skit pinsamt.Han vinka
inne i bilden så jag vinka tillbaka.
Men sen gick jag och Ellinor.<3
Mina fötter var som isbiter , och värre så vi nästan sprang till skolan igen
där hämta vi Syrran och efter det gick jag och Syrra hem , pussar !

Nu ska jag översätta glosor och snart skulle pappa och farmor från skåne komma , <33




hemsida

hej jag har hittat en jätte bra sajt som jag vill tipsa om man ska samla poeng som sen löses in och man får olika grejer t.ex ett present kort mellan 300-1000 kr och trisslotter bli medlem nu kopiera länken och bli medlem snälla!!
 http://www.gratismode.se/?c=45427
 

16/2-09

jag hade sov morron så jag sov tills pappa och olivia gick iväg .När jag kom till skolan var en kvinna från folktand vården där och informera oss sen hade vi slöjd jag gjorde klart min ram och börja på en smör kniv.till lunch var det potatis klyftor och biff .Dom sista redovisningarna om historia redovisades efter lunch sen hann vi lite DOVIE=djur och växter i europa jag gjorde klart min kork ek och började på späckhuggaren .På hem kunskapen fick vi koka äppelmos och gröt mums sen hade vi skoldagbok sen sluta vi och jag gick hem och satte mig vid datorn och spela sims2 och sen åt jag kvällsmat korvstråganoff mums nu måste jag stänga av!!


Alla hjärtansdag

jag vackna och satt på datorn men efter en timme så orka jag inte mer jag gick upp i köket och gjorde mackor med skinka skärd som ett hjärta och en mindre macka med samma form så veckte jag Olivia och sa att hon skulle gå in till pappa och lägga sig sen sprang jag efter mackorna och gav dom .vi åkte till bergianska rengnskogen med massor av träd och blommor i ett stort växt hus sen fika vi jag och olivia dela på en rabarber paj och en choklad tårta med grädde och vaniljsås sen åkte vi till globben och handla mat och en jacka till olivia + ett par handskar till pappa .när vi kom hem spela jag little big planet och sen var det mat .Efter maten spela vi ett spel (fem i rad fast lite krongligare) jag vann två gånger och pappa och olivia vann två gånger (dom var på lag) sen läste jag en stund och sen gjorde vi efterätt till i kväll sen gick pappa och Olli till mamma och hämta saker jag årkade inte gå så jag städa och var inne på datorn ett tag nu har jag precis gjort förätten  den är supergod här är reseptet

skinka eller bejcon man kan äta rå och så tog man grape och rulla in med en liten bit basilika och hälde pytte lite balsamvinäger på super gott.!!

till huvud rätt blir det stek och potatis och sås mums sen kommer anna,isa och my och äter fast my ska på kalas så hon äter inte här men kommer sen och sover hos oss i kväll,hedda ska också sova här hon kommer lagom till melodifestivalen och äter godis . nu kommer anna och dom snart ska städa det sista på skriv bordet

här är några bilder

choklad doppade jordgubbar och mango mums!!

Love this day,okey ?!

Idag e det alla <3 - ans dag !
Jag mer än älskar den här dagen och vill verkligen göra den till något bra !
Men,men.Idag ska jag faktistk bara vara hemma och mysa med familjen.
Skulle vilja gå på Bio eller göra något roligt med någon.
Ska snart äta frukost men innan det vill jag önska er en jätte bra alla <3 -ans dag ! <33

Här kommer 3 tips ;

- Skicka ett gulligt SMS.
- Glöm inte bort att krama dina vänner.
- Om du får chansen , bli ihop med någon !

Pussar och Kramar Emelie o Julia !




 

Veckan ut !

Jag vet att jag e fröken slarvig men nu ska jag skriva som förra veckan
Hur veckan har varit, rättare sagt !

Måndag.Idag var jag me Ebba och hade super kul.Vi hade ledigt från skolan p.g.a.öppet hus.Så jag hängde med Ebba till hennes skola,jätte kul ! Senare på kvällen var det fotbolls träning.
Tisdag.Idag gick jag och Emelie  till G-star och fika.Jätte mysigt ! Jag tog muffin och Emelie tog brownie.Sen gick vi hem till henne och spela gitaur hero.
Onsdag.Idag undra Ellinor om vi kunde göra något men jag måste skriva klart historian och städa mitt rum.Så det blev inget av.Kanske nästa vecka !
Torsdag.Idag kom jag och Emelie långt i historian.Vi blev typ klara och på måndag ska vi redovisa för klassen !
Och på kvällen var jag och Mange och kolla på ishockey ! Sverige-Ryssland !
Fredag.Sverige vann ! Jag hitta inte mina nyklar på morgonen så jag fick ta en annan.I skolan körde vi burken och hade jätte kul.Glosorna funka elegant och efter skolan gick jag och syrran hem och år mellis !

Många kramar och pussar , Julia !








födelsedag

när jag vakna så var inte pappa vaken än så jag la mig i sängen och läste efter en stud vakna han och gjorde i ordning grädde till tårtan .Pappa och Olivia kom in med tårta och presenter sen jag fick en film och kläder och ett jätte packet med gittar hero i till playstation 3 och två gittarer en till mig och en till Olivia.Vi gick och testade det och åt frukost i pappas säng,den är bredare.Sen kom mamma och vi fika mera tårta jag fick kläder och böcker.Sen sa Olivia att vi skulle in till henne och leka när jag kom in till hennes rum stog det en hamsterbur på golvet ,själva hamstern får jag om en vecka ungefär vi bygde ihop buren som gick sönder hela tiden men tillsist fick vi ihop hela utan att den rasa ihop .Vi åt bakad potatis och röror.sen spela vi spel och mamma gick hem .Jag gick och panta burkar sen kom My,Isa och anna vi spela lite gittar hero och åt mera tårta sen tog den slut då åkte vi in till skanstull och gick på en tahländsk resturang.kopanjang hette den jag tog kyckling och kachju nötter.sen åkte vi hem och sov sen var födelse dagen slut.
olivia blev lite sur för att jag fick ett så stort packet fast det var mest på skoj.


Fest!!

i lördags hade jag fest eller Kalas för jag fylde ju år.jag tyckte det blev jätte lyckat med drinkar och mat jag glömde kameran men jag tog kort på en drink hemma och så tog jag en bild,eller flera,på presenterna jag hade fått.Jag hinner inte skriva så mycket nu men du kan få se alla bilder på sakerna jag fick!!
jag inanna festen

RSS 2.0